søndag den 23. september 2012

Statue

Wordless Wednesday
The world in black and white


7 kommentarer:

 1. Undskyld dette sene svar. Jeg har haft så meget at lave i denne uge ;( Jeg siger tusinde gange mange tak for dit smukke bidrag til O.O. (Ordløs) og håber at du kikker ind senere i dag for det nye tema.

  Kram
  Mariane

  SvarSlet
 2. Hi Gitte, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
  http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

  SvarSlet
 3. Wow - Det ER VEL NOK flot !!! .. Hvor har du fundet den fyr henne??... jeg er benovet over den lys og skygge virkning du har i dit billede - det er kun en sand kunstner der laver denne slags billeder :)

  SvarSlet
 4. Hello,
  Very nice shot of this statue. Nice to see this in black and white. It gives it all more ancient. Well done!!

  Many greetings,
  Marco

  SvarSlet
 5. Heisann, du blogger kanskje ikke lenger, men kan dette være en anledning til å starte igjen?
  Jeg ønsker å skape mer liv i Blogger´s Sunday Walk. De siste gangene har jeg gått "alene" - så nå inviterer jeg til ny giv i 2017, og håper på at mange tar seg en tur ut og dokumenterer det som skjer fire søndager i året.
  Ha riktig go´hælj ;:OD)
  Se: http://viltogvakkert.blogspot.no/2016/12/bloggers-sunday-walk-2017.html

  SvarSlet

 6. Heisann! Lenge siden sist. Jeg sender ut en liten invitasjon om å delta på Blogger´s Sunday Walk til alle som har vært med før. Det er nå blitt enklere å delta via InLinkz. Intensjonen er den samme: å få bloggere vekk fra skjermen en liten stund for å lee på beina, og så dele opplevelsene fra turen. Prøver nå også med en felles upretensiøs foto-oppgave. Hadde vært riktig hyggelig om du blir med siste søndagen i oktober. Har til hensikt å ha et innlegg mandagen før for å opplyse om BSW høst. Så følg med. Velkommen, beste hilsen Vilt og vakkert
  Her kan du se siste deltakelse: https://fresh.inlinkz.com/party/5dc2d5d10ea14d8e998763457dc8c8ab

  SvarSlet